svara på kommentar som en äkta bloggare!!!!

En field trip är helt enkelt en heldags utflykt man har med nån av sina klasser. Jag hade en med min geology klass och de som har geology period 6, vilket innebar att många av mina amigos var med på den. Vi åkte först till ett ställe som heter Beacon rock och så klättrade vi upp för den, tittade på utsikten och pratade lite om att Beacon's form är ett bevis på att the Missoula floods har hänt. Sedan åkte vi till the Gorge och badade lite vattenfall och insöp den vackra naturen. Och alla pojkarnas vältränade överkroppar. he-he-he.
Det här är the Gorge, det är ganska fint sådär. Ca 100 meter bakom/framför (jävligt oklart) fotografen är det som en stor pool och ett vattenfall med lite klippor och sånt kul.
Jag skämtar inte på något sätt när jag säger att mina footballkompisar seriöst ser ut såhär,
ögongodis på hög nivå

olycksaliga oktober

Jag glömde berätta en annan sak som förmodligen kommer roa nån av er åtminstone.
10 Oktober; Vi har idrott och jag hänger faktiskt med "the cute boys" (fick lära mig idag att de kallas för det, k00lt) i den klassen. Spelar lite volleyboll och ni som gått i samma klass som mig nån gång kanske vet att jag tycker det är fett kul (blir lite seriös på gympan för en gångs skull) och är inte helt handikappad på planen hela tiden Sen bah RRRRRRRRRRRRRRRING RRRRRRRRRRRING FIRE ALARM. Okay okay, no biggie vi går alla lugnt ut till samlingsplatsen och chillar lite. Efter en kvart blir vi äntligen insläppta i idrottshallen igen. Vid det här laget kan det vara bra att informera er om att vi har otroligt halt golv i vår sal. Inte nog med det(!), här i Oregon regnar det ganska ofta, vilket det gjorde även denna dag. Detta ledde i sin tur till att man i stort sett kunde skrida fram som med skridskor på blank is igenom hallen. Tyvärr glömde jag ju bort detta när vi väl kom på planen och skulle lite snyggt ta några steg framåt och rädda bollen min lagkamrat missat. MEN när jag gör detta, lutar mig fram med utsträckta armar och knäppta händer, så försvinner fötterna under mig. fjuooff PANG!!!!!! Det var nog så det lät när jag lyckades göra århundradets fetaste face plant mitt i salen med alla snygga boys omkring mig. Detta var ett mycket pinsamt ögonblick för mig och ont gjorde det också, men efter ett par sekunder ställde jag mig upp, drog nått skämt om hur klumpig jag är och skrattade lite stelt för att bryta den chockade tystnaden. Tur var att alla ganska snabbt got over it och retas inte allt för mycket så här i efterhand. Men det kan ha varit ett av mina pinsammaste ögonblick på den här sidan av Atlanten.
tror det såg ut ungefär så minus vattnet

footballvoodobröllopbiljardbäztisar


1 månad senare

Jag lever fortfarande! Bloggandet är någonting jag ganska snabbt väljer bort när det kommer till prioriteringar som ni kanske märkt. Jag är medveten om att det är ett ganska dumt val eftersom jag inte skriver dagbok eller någonting, så ur ett egoistiskt perspektiv så borde jag verkligen skriva nått kort varje dag för att kommer ihåg allting senare. Och sen vet jag ju att ni uppskattar det också! Eller jag tror det i alla fall..


För att klargöra en sak, jag är INTE en cheeleader för min skola haha. Det var ett litet skämt men jag glömde göra ett inlägg om saken efter den posten, men kul att ni skulle uppskatta mig i en miniuniform haha.
Så för att snabbt summera den här månaden kommer jag helt enkelt göra en liten snabb lista, sen kanske jag går närmre in på olika saker senare hehe. förhoppningsvis. obs! ej i kronologisk ordning


23/9 - 16/10
-Homecoming game
-Varit i Corvallis och hälsat på mina syskon
+Gått på min första college football game
- Druckit massa milkshake
-Spelat basket
-Skaffat gymkort
-Lär mig spela biljard
-Smaskat massa nachos
-Varit på min första fekke (det betyder fest/party/kalas för de oinvigda)
-Varit på bröllop
-Blivit scoutad av den näst största modell agenturen här
-Bakat kanelbullar
-Blivit spirited out inför matcher -dip dyed håret grönt osv hehe
-Shoppat med mina amigos
-Varit på min första field trip
-Flörtat lite med de (få) hunkiga killarna
-Gått upp lite i vikt --> köpt en våg
-Ätit tortilla chips+ ostdip
-Varit i Portland på the Saturday market och Vodoo Dougnuts
-Fått ett stort paket från Sverige
-Varit på Jori's fotbollsturnering
-I stort sett fått ett eget rum+badrum i Alex hus
-Bakat cupcakes
-Spelat FIFA 12
-Fått två "hejjagsaknarsverige"-attacker varandes i ca 15-45 minuter
- Färgat håret brunt
Är det nått speciellt ni vill höra mer om, berätta det för mig så är det en större chans att ni faktiskt får det hehe!
Att jag är grön är facebooks fel, jag är inte en alien.

RSS 2.0