hej kompisar!

Jag har nu fått en hel del klagomål om att jag inte bloggar, så tänkte uppdatera lite nu, såhär sista kvällen på sommarlovet.
Har fått hela min familj involverade i mitt bloggande, Chelsi springer runt och tar bilder, Ian och hans kompis Jake sitter i skrivande stund och gör en bloggdesign (vilket lär bli intressant) och resten påminner mig jämt om att jag måste tänka på er stackare hemma som undrar vad som pågår här på andra sidan atlanten.
För ett tag sen var jag i skolan och valde klasser och jag har fått mitt schema nu; Discrete Maths, English 12, U.S History, Court sports, Spanish II, Speech, Geology och Marine Biology. Ser kanske lite halvdant ut, men vi får se hur det blir.. Jag vet redan nu att jag ska försöka byta bort spanskan och andra terminens amerikansk historia. Valde de kurserna för att jag förhoppningsvis skulle ha de tillsammans med Kenndy, men så blev det icke, därav bytet.
Men i alla fall, woop, första skoldagen imorgon! Supertaggad/nervös/nyfiken. Det kommer nog bli bra! En familjekompis vid namn Alex kommer och hämtar mig och Kennedy imorgon bitti, så vi slipper bussen första dagen, och vi ska köpa kaffe på vägen. Det blir nog en bra dag!
Så, hur spenderades sista dagen av sommar??
Jag, Chelsi, Brett, Ian och Jake åkte till Pnånting Falls. Det är ett ställe med helt fantastisk miljö för hiking, vilket är vandring, inte hajk som man kanske kan tro. Vi promenerade sådär 3 kilometer till vattnet, där vi badade/hoppade/slided ner för två vattenfall. Det var svinkallt och sjukt roligt! weeeho
Kvällens planer är; bestämma morgondagens outfit och städa mitt rum. 
Här kommer lite pics.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0