let me see your body move

Kära församling, familj och vänner. Dagen vi alla trodde att vi aldrig skulle få uppleva har kommit.
Eftersom basketen är en vintersport och inte börjar än på ett tag så ville jag ha en annan hobby fram tills dess.
Därför valde jag att uppfylla drömmen som intensifierats mer och mer efter varje high school chickflick jag sett, drömmen om att äga ett eget par pompoms och en galet tight uniform.  Siri är numera WLHS Cheerleader.
Farväl baggy shorts och osmickrande jerseys det här är en sport där det är socialt accepterat att flasha trosorna och man lär sig göra baklänges handvolter. Jag har äntligen funnit min plats!


mommommommom

I might have the world's best mother eveeer!
Jag fick precis ett paket med posten och inehållet var som ni ser choklad (marabou är så underskattat, alla amerikanare älskar det! och chokladen här är nasty) och min älskade idomin<3333

bildbombisch

Helgen innan skolan började, alltså Labor Day weekend, åkte vi till familjens beachhouse och chillade. Vi hade bonfire, åt s'mores, spelade sällskapsspel och shoppade.
Det var en bra helg helt enkelt.

QqqquestionZ

Amerikanska ungdomar är fantastiska, de har mycket fantasi och är kreativa när det gäller att komma på frågor. 
Idag fick jag en mycket underlig en, inte den första men lite av en favorit. En kille kom fram till mig och sa;

"Uhm, I know I might sound stupid right know, but I really want to know. There is a rumor that you Swedish people don't wear pants with pockets on them out of tradition or something, is that true?"

Haha vafan?! Det kan vara det mest random jag hört, jag började faktiskt asgarva men  sen fick jag lite dåligt samvete och talade om att det inte var så. Jag har ju dessutom haft både byxor och jeans med fickor på sedan jag kom hit, men det tyckte jag var lite kult!

1st weekend

Den här helgen köpte jag nya örhängen (sådana jag letat efter i ett halvår wei) och var på Jori's soccer game.
Vi hade avslutnings poolparty och jag vann mitt livs första glowsticks i limbotävlingen. Vi besökte älskade IKEA och jag köpte en himlans massa marabou, som nu är nästan uppäten eftersom den var så populär. De ska sluta sälja marabou där, så jag borde köpa upp ett lager eftersom amerikansk choklad är äcklig hehe.
Jag var även på den första football matchen i fredags, tillsammans med Alex (i mitten). Skulle nog kunna kalla henne min ena tjejkompis, sen har jag faktiskt en till. Och det mina vänner är en bravad!
Igår hade vi vårt första exchange studentmöte, det var rätt tråkigt. Men vi fick god pizza och jag träffade Julia!


#3


Skorna jag inte behövde - men kom igen, de kostade 120 kronor<33333


just shootin' some hoops

Im practically dead. Träningen med coachen var ett skämt, jag var så fruktansvärt otränad. Gissar på att det blir JV för mig till att börja med och sen kanske Varsity om jag förbättrar mig rejält, för tjejerna är väldigt duktiga!

hej här kommer segertåget

Här ligger jag och chillar i sängen. Lyssnar på movits, den svenska björnstammen, maskinen och sportar hårband. Försöker tagga till min första class in advanced p.e imorgon, är lite nervös, hur ska jag hinna byta om liksom?! Ska man byta om första veckan? Alla säger olika saker... Jag tar med kläder för säkerhets skull +hårbandet.
Blire nått så ska jag kicka alla killars ass, det är tydligen en class med typ 99% killar.
Jag är den där 1 procentaren. Weho
Dagen fail #1 - Jag trodde att det var måndag idag, alltså tjillade jag järnet hela dagen. Läxan var ju inte due förrän på fredag. Sen slog det mig som en blixt från bar himmel, när klockan närmade sig sen, att det är onsdag.
Visserligen är det en enkel läxa, men den är lite tidskrävande och imorgon har jag en private practice med basketcoachen hela kvällen. Så det blir tight, feels good to be back in school<333

Dagens inköp: 3 par skor (mamma innan du får panik, fortsätt läsa). Ett par palladium boots jag längtat efter sedan sommaren '10, ett par asballa coola beiga boots med lite lägre klack än mina andra och par nummer tre är mina blivande winter formal shoes eller nått... De var bara must haves och i annat fall kan jag rocka dem i svea rike senare. Men(!) det jag ville komma till, mamma, är att jag faktiskt behövde 2 par av skorna och att priset för alla tre paren var det samma som om jag hade köp Palladiumskorna i Sverige. Man kan alltså säga att det typ var 3 in 1!

skulän

Trötta och redo för första skoldagen. 36 graders värme men i skolan är det kallt, därav jeansen.
Jag ändrade mitt schema, så nu tycker jag verkligen om det, ingen spanska weeei.
Har flera classes med några killar som är sköna, vilket är nice. Och alla mina lärare är softa!
Sammanfattningsvis var skoldagen asnice, hann till och med gå på toa!


first day of school weho

22.41. chillar i sängen och laddar inför första skoldagen. Bild numero dos; det fina kollaget med bilder på alla mina nära&kära som jag fick i välkomstpresent av min fina värdfamilj, de är bäst<3

Huset jag chillar i sådär

Tänkte att ni kanske ville se bilder på självaste huset. Mitt rum kommer vara det högra fönstret. Just nu delar jag rum med Kennedy, vilket är som en evighetslång sleepover, alltså ganska nice. Men det ska bli trevligt att få ett eget rum när kidzen flyttar till college. Men jag kommer sakna dem</3
De nedre bilderna är i alla fall Chelsis rum, som snart är mitt. Pusshei

hej kompisar!

Jag har nu fått en hel del klagomål om att jag inte bloggar, så tänkte uppdatera lite nu, såhär sista kvällen på sommarlovet.
Har fått hela min familj involverade i mitt bloggande, Chelsi springer runt och tar bilder, Ian och hans kompis Jake sitter i skrivande stund och gör en bloggdesign (vilket lär bli intressant) och resten påminner mig jämt om att jag måste tänka på er stackare hemma som undrar vad som pågår här på andra sidan atlanten.
För ett tag sen var jag i skolan och valde klasser och jag har fått mitt schema nu; Discrete Maths, English 12, U.S History, Court sports, Spanish II, Speech, Geology och Marine Biology. Ser kanske lite halvdant ut, men vi får se hur det blir.. Jag vet redan nu att jag ska försöka byta bort spanskan och andra terminens amerikansk historia. Valde de kurserna för att jag förhoppningsvis skulle ha de tillsammans med Kenndy, men så blev det icke, därav bytet.
Men i alla fall, woop, första skoldagen imorgon! Supertaggad/nervös/nyfiken. Det kommer nog bli bra! En familjekompis vid namn Alex kommer och hämtar mig och Kennedy imorgon bitti, så vi slipper bussen första dagen, och vi ska köpa kaffe på vägen. Det blir nog en bra dag!
Så, hur spenderades sista dagen av sommar??
Jag, Chelsi, Brett, Ian och Jake åkte till Pnånting Falls. Det är ett ställe med helt fantastisk miljö för hiking, vilket är vandring, inte hajk som man kanske kan tro. Vi promenerade sådär 3 kilometer till vattnet, där vi badade/hoppade/slided ner för två vattenfall. Det var svinkallt och sjukt roligt! weeeho
Kvällens planer är; bestämma morgondagens outfit och städa mitt rum. 
Här kommer lite pics.

RSS 2.0